(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Stomatologiya markazlarida mijozlarni qabul qilish xizmatlarini boshqarish – bu xizmatlarning samaradorligi va mijozlarning qoniqishini ta’minlashda muhim ahamiyatga ega bo‘lgan jarayon. Ushbu tezisda stomatologiya markazlarida mijozlarni qabul qilish xizmatlarini boshqarishga qo‘yiladigan asosiy talablar haqida batafsil ma’lumot beriladi.