(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada o’smirlarni kasbga yo’naltirishga qo’yiladigan pedagogik – psixofiziologik talablar, kasbga yo’naltirish ishlarining o’ziga xosligi xususida fikr yuritilgan. Maqoladan o’quvchilar, psixologlar va ota-onalar foydalanishlari mumkin.