(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Maqolada o‘quvchilarining psixologik xususiyatlari, o‘smir xulq-atvori shakllanishining ijtimoiy psixologik muammolari o‘rganilgan.