(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada o`spirinlik davrining psixologik xususiyatlari borasida, shuningdek, ilk o`spirinlar aql–idrokining xususiyatlari haqida atroflicha ma’lumotlar berib o‘tildi.