(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada psixotrop moddalarning yoshlar hayotiga salbiy ta’siri, bugungi yoshlar haqidagi ma’lumotlar keltirib o’tilgan.