(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada qishloq xoʻjaligi mahsulotlarini sifati va xavfsizligini taminlash hamda ularni eksport miqdorini oshirish bilan bogʻliq faoliyat yoritilgan. Meva-sabzavot mahsulotlarining eksportining dinamikasi va tarkibi tahlil qilingan.