(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Maqolada tez sur’atlar bilan rivojlanib borayotgan bugungi ta’lim tizimidagi individual ta’lim tushunchasini izohlash, uning dolzarblik mohiyati, ta’limda innovatsion hamda individual yondashuvning ahamiyati haqida so‘z boradi.