(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Yevrosiyoning ichki suvlari haqidagi ushbu kirish qismida biz ushbu muhim suv havzalarining go'zalligi, ahamiyati va duch keladigan muammolarni o'rganamiz. Daryolar, ko'llar va botqoq erlarning qit'aning tabiiy va madaniy merosidagi rolini tushunish va qadrlash orqali biz ushbu qimmatbaho resurslarni kelajak avlodlar uchun saqlab qolishni ta'minlash uchun barqaror boshqaruv va saqlash amaliyotiga erishishimiz mumkin.