(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Germaniya yohud nemis adabiyoti, uning rivojlanish davrlari hamda bosqichlari haqida fikr yuritilgan. Shu bilan birgalikda nemis adabiyotining adabiyot san’atida tutgan o`rni va nemis adiblari haqida ham so`z yuritilgan. Maqolamiz nemis adabiyotiga bag`ishlangan ekan, nemis adabiyotining janrlariga ham to`xtalib o`tishni lozim deb bildik.