(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Maqolada o`quvchilarning kasb tanlashga bo`lgan qiziqishlari va kasb tanlashdagi muammolar, emotsiyaga berilish oqibatida kasbiy tanlagan hatoga yo`l qo`yish hamda o`spirin yoshlarga pedagogik-psixologik yo`nalishlarni tushuntirish kabi jarayonlar yoritilgan va fikr yuritilgan.