(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada Alisher Navoiy fardlarida bayon etilgan badiiy san’atlar tahlil qilingan. Fardlarning didaktik tabiati,tasavvufiy ma’no qamrovi va poetik san’atlarning ularni yuzaga chiqarishdagi o‘ziga xos o‘rni xususida baxs yuritilgan