(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada nashatir spirti,ya’ni kimyoviy ammiak NH3 haqida umumiy ma’lumot berib o’tilmoqda.Nashatir spirtidan tabobatda,tomorqada va uy sharoitida qo’llash qulayliklari to’g’risida yoritilgan