(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tanqidiy fikrlashning dolzartbligi ko’rsatilib o’tilgan. Shuningdek maqolada tanqidiy fikrlash haqida bir qator masalalar yoritilb berilgan.