(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация: Ушбу мақола шўрланган ерлардан самарали фойдаланишда тупроқ шўрига нисбатан чидамли кунгабоқар усимлигини уетиштириш ва бошқа экинларни экиш ,шу билан бирга ушбу тупроқларда такрорий экин сифатида тариқ, амаранта, африка қўноғи каби ўзимизда ва четдан интродукция қилиб олиниб келинаётган экинларни экиш ,улардан олинадиган хосилдорлик хакида маълумотлар берилади .