(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqolada tanqidiy fikrlashning bugungi kundagi dolzarbligi va ahamiyati ko’rsatilib o’tilgan. Shuningdek maqolada bir qator mutaxassislaring tanqidiy fikrlash haqida fikrlari yoritilb o’tilgan.