(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада ерозия ҳақида, унинг келиб чиқиш сабаблари, зарарлари ва унга қарши кураш чораларига оид маълумотлар баён етилган.