(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada ma’muriy sudlar tashkil etilishi, ma’muriy sudlarga taalluqli ishlar, ma’muriy sudlar vujudga kelishining huquqiy asoslari haqida fikr – mulohazalar bayon etilgan