(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada yurtimizda olib borilayotgan besh muhim tashabbus va uning yoshlar hayotida tutgan o’rni haqida.Yoshlarga berayogan imkoniyatlar haqida so’z yuritiladi. В данной статье рассказывается о пяти важных инициативах нашей страны и их роли в жизни молодежи. This article talks about five important initiatives in our country and their role in the lives of young people.