(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Maqolada imtiyozlaridan samarali foydalanishning nazariy asoslari bo‘yicha iqtisodchi olimlarning tadqiqotlari o‘rganilgan. Soliq imtiyozlaridan samarali foydalanish bo‘yicha tadqiqotlar olib borilgan va sababchi omillar tahlil qilingan hamda xulosa-takliflar shakllantirilgan.