(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Farzandi kasb tanlashida ota-onaning o’rni, vazifasi haqida hamda farzandi o’smirlik davridagi ota-onalarga tavsiyalar ushbu maqolada keltirib o’tilgan.