(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada o’quvchilarni kasb tanlashda o’z qobiliyatlarini inobatga va ularni tahlil qilgan holda kasb tanlashi lozimligi haqidagi bilimlar keltirib o’tilgan.