(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada spirtlarlarning umumiy formulasi, fizik xususiyatlari, Spirtlarning uglevdorodlardan asosiy farqlari va Etil spirtining qo‘llanilish sohalari bilan tanishamiz.