(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqoladan naftalini olinishi haqida malumot berilgan. Naftalin tuzilishi. Naftalinning elementar tarkibi (C10H8) ni 1835- yilda A. A Voskresenskiy aniqladi. Uning tuzilishini aniqlashda Erlenmeyer, ayniqsa Grebening xizmati katta.