(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ёритиш шароитлари меҳнат унумдорлиги ва сифатига сезиларли таъсир кўрсатади. Ёритиш иши қанчалик мураккаб бўлса, ёритилганлик унинг натижаларига шунчалик кучли таъсир кўрсатади. Саноат корхоналарини ёритиш учун ёруғлик приборлари ларни танлаш кўпгина шартларни ҳисобга олиш билан амалга оширилади.