(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada muloqot va uning rivojlanishi, jamiyatda tutgan o’rni hamda o’qituvchi va o’quvchi orasidagi o’zaro ijtimoiy muloqat va manaviy yetuk shaxsni tarbiyalashdagi muhim fikrlar keltirilgan.