(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada tabiiy kauchuk organik moddalarda erib yopishqoq eritma yelim hosil qilishi, kelib chiqish tarixi, xossalari, parchalanish jarayoni haqida so'z yuritildi.