(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada aminokislotalar, aminlar klassifikatsiyasi hamda ularning inson organizmidagi ahamiyati va o'rni to'g'risida so'z yuritildi.