(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqolada maqom oʻzi nima? Shashmaqom nima? Shashmaqom qayerdan paydo boʻlgan? Shashmaqom qanday boʻlimlardan iborat? Shashmaqomning cholgʻu boʻlimi. Shashmaqomning aytim boʻlimi, kabi savollarga javob toppish mumkun.