(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада чет эл компанияларининг "доимий муассаса" концепцияси мезонларига ёндашишни баҳолаш ва унга таалуқли фойдани аниқлаш усуллари таҳлил қилинган.