(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada mashxur rus kimyogari Vladimir Vasilyevich Markovnikovning kimyo fanidan axamiyatli bo’lgan ilmiy tadqiqotlari, amalga oshirgan tajribalari va qoidasi o’rganildi