(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada O‘zbekiston Respublikasi davlat byudjeti holatining mamlakat iqtisodiyotida qanchalik ahamiyatga ega ekanligi tahlil qilingan. Shuningdek, davlat byudjetining holati O‘zbekiston iqtisodiyotidagi ayrim muammolarni hal qilishdagi o‘rni yoritib berilgan.