(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada budjet-soliq siyosatining davlat budjet tizimida tutgan o‘rni, soliq imtiyozlarini davlat budjetidagi ahamiyati va soliq imtiyozlarining biznes subyektlari faoliyati va davlat iqtisodiyotiga bo‘lgan ta’siri o‘rganilgan va yetarlicha xulosalar qilindi.