(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Ulug`bek Hamdamning “Muvozanat” romani orqali hayotgda muvozanatga erishish haqida fikrlar ko`rib chiqildi. В данной статье в романе Улугбека Хамдама «Равновесие» рассматриваются идеи достижения баланса в жизни. This article in Ulugbek Hamdam’s novel “Balance” examines the ideas of achieving balance in life.