(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada o’tish davridagi o’quvchilar bilan ishlashda duch kelinadigan muammolar va ularni yechishda maktab psixologi va ota-onaning hamkorligi haqida yoritiladi. В данной статье описаны проблемы, возникающие в работе с учащимися в переходный период, и сотрудничество школьных психологов и родителей в их решении. This article describes the problems that arise in working with students during the transition period, and the cooperation of school psychologists and parents in solving them.