(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Maqolamizda etnomadaniy kompetensiyani rivojlantirish uchun talaba-yoshlarga har bir millatning madaniyatini o‘rgatish orqali pedagogik faoliyatida ma’naviy‒aхloqiy mazmunni kuchaytirish, yoshlarni milliy qadriyatlarga hurmat, insonparvarlik va yuksak ma’naviy g‘oyalar asosida vatanparvarlik ruhida tarbiyalash, ularda yot g‘oya va mafkuralarga qarshi immunitetni mustahkamlash mumkinligi haqida shaxsiy fikrlarimizni bayon qildik. Maqolamizda har bir ilm istagidagi insonlar foydalanishlari mumkin.