(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada turizm sanoatini tashkil etishda o‘z o‘rniga ega bo‘lib ulgurgan zamonaviy axborot vositalarini turizmda qo‘llanilishi hamda uning ahamiyati haqida so‘z yuritilgan.Hamda ko‘plabsaytlardan turistik tashkilotlar qanday foydalanayotganlari haqida ma’lumotlar beriladi. This article talks about the use of modern media in tourism and its importance, which has already gained its place in the organization of the tourism industry. It also provides information about how tourist organizations use many sites.