(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada yoshlarda depressiyaga nisbatan immunitet hosil qilis haqida yoritib berilgan. Psixologik mashgʻulotlar orqali insonni depressiyali va stressli vaziyatdan chiqib ketishi haqida batafsil yoritib berilgan. Shuningdek, ayrim treninglardan na’munalar keltirilgan. В данной статье освещается роль психологических тренингов в выработке иммунитета к депрессии у молодых людей. Подробно объясняется, как человек может выйти из депрессивной и стрессовой ситуации с помощью психологического тренинга. Также приведены примеры некоторых тренингов.