(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси ер фонди ер турлари ва ер тоифалари ҳамда уларнинг миқдорий кўрсаткичлари ҳақида сўз юритилган. В данной статье рассказывается о типах и категориях земель земельного фонда Республики Узбекистан и их количественных показателях.