(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqolda ta’lim tizimida kasbiy faoliyatga ijodiy yondashish mazmuni bayon etiladi.Maqolada kasbiy faoliyatga ijodiy yondashish-musiqa ta’limida samaradorlikka erishishi omili sifatida ochib beriladi. В статье раскрывается содержание творческого подхода к профессиональной деятельности в системе образования, раскрывается творческий подход к профессиональной деятельности как фактор достижения эффективности в музыкальном образовании. The article reveals the content of a creative approach to professional activity in the educational system, reveals a creative approach to professional activity as a factor in achieving effectiveness in music education.