(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Maqolada Zavqiy va Maxmur g'azallari tahlili asosida alohida olingan so'zlarning ahamiyati ochib berilgan. G'azallar tahlili davomida undov,taqlid,modal so'zlarning hozirgi kundagi Muqobil variantlari solishtirilgan.