(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
В работе использовали семена льна масличного сорта «Бахмальский -2» (лат. Línum usitatíssimum L.), полученные на ООО «Zamona Rano» (Ташкентская область, РУз).