(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Boshlang’ich sinf o’quvchilarining bilish jarayonlarini o’ziga xos tomonlari, maktab o’quv jarayoniga moslashishi, diqqati, xotirasi, tafakkurini rivojlantiruvchi omillar.