(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni nuqsoni boʻlgan bolalar bogʻlangan nutqining xususiyatlari, bogʻlangan nutqni rivojlantirish imkoniyatlarining nazariy asoslari, eshitish analizatoridagi nuqsonlarning oʻziga xos xususiyatlarini hisobga olgan holda bolalarda bogʻlangan nutqni rivojlantirish jarayoniga ijobiy taʼsir koʻrsatishi oʻrganildi.