(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada, elektr energetika sohasidagi xodimlarning xavfsizligi uchun liboslar va maxsus liboslarning ahamiyatlari haqida ma’lumotlar berib o’tilgan.