(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada profilaktika inspektorlarining profilaktik hisobga olingan shaxslar bilan ishlash faoliyatini tartibga soluvchi normalar va ularni qoʻllash amaliyoti shuningdek, manа shu normalardan foydalanib ushbu faoliyatni takomillashtirishning asosiy yoʻnalishlari yoritib oʻtilgan. This article highlights the norms governing the activities of preventive inspectors working with persons who are taken into account prophylactically and the practice of their application, as well as the main directions for improving these activities using these norms