(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu ishda Oʻzbekistonning bozor munosabatlariga bosqichma bosqich oʻtishi va iqtisodiy islohotlarning amalga oshirilishi yoritiladi. Oʻzbekistonning bozor munosabatlariga oʻtishining sabablari keltiriladi. Mustaqillik yillarida iqtisodiy islohotlarning qanday amalga oshirilganligi va uning natijasi keltiriladi.