(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur ishda Birinchi prezidentimiz tomonidan sud tizimiga berilgan eʼtibor, Prezidentimiz Shavkat Mirziyoyev tomonidan olib borilgan islohatlar, demokratik jarayonlarning chuqurlashtirilishi haqida maʼlumotlar beriladi.