(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur ishda Oʻzbekiston Respublikasini Yevropa mamlakatlari bilan olib borayotgan tashqi siyosati va hamkorlik munosabatlari, davlatlar oʻrtasida aloqalar terisidagi maʼlumot berib oʻtiladi.