(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Юртимиздаги барча ишлаб чиқариш корхона ва ташкилотларда техникаларнинг турли намуналари кўп миқдорда бўлиб, улар юртимизни келажаги ва иқтисодимизни равнақини таъминлаш ва машиналарни доимий соз ва шай ҳолатда ушлаб туришни тақозо этади. Ушбу саволларни ечимини машиналардан тўғри фойдаланишни ташкил этмасдан ҳал этиб бўлмайди. Техникалардан туғри фойдаланишни ташкил этиш-бу органларни ўзаро боғлиқлик тузилмасини, техникалари намуналаридан фойдаланиш усули ва воситаларини тартибга солинган тузилмадир. Все производственные предприятия и организации нашей страны имеют большое количество различных моделей техники, которая необходима для обеспечения будущего нашей страны и развития нашей экономики, содержания машин в постоянном состоянии и готовности. Эти вопросы не могут быть решены без организации правильного использования машин. Организация правильного использования технических приемов – это структура, в которой регламентирована структура взаимозависимости органов, способов и средств применения приемных приемов. All production enterprises and organizations of our country have a large number of different models of equipment, which is necessary to ensure the future of our country and the development of our economy, to keep the machines in constant condition and readiness. These questions cannot be solved without organizing the correct use of machines. The organization of the correct use of techniques is a structure in which the structure of the interdependence of organs, methods and means of applying techniques is regulated.