(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada, Markaziy Osiyoda tasavvuf ta’limotining shakllanishi, mutasavvuf allomalarning asarlari xususida, tasavvuf ta’limotining o‘ziga xos ma’no-mazmuni, tarixiy ahamiyati haqida fikr-mulohazalar yuritilgan.